Тук съм поставил връзки към сайтовете на “Светата Троица” в традиционната астрология-Роберт Ханд, Роберт Шмидт и Роберт Золер.Разбира се има и други сайтове в мрежата посветени на класическата астрология ,но тези трима автори са най-значимите.

  1. www.robhand.com
    Сайтът на Роберт Ханд и неговия проект АРХАТ.На сайта са поместени интересни статии, има и много връзки към други сайтове, въобще Ханд е име в астрологията и всичко свързано с него буди респект и уважение. За съжаление сайтът не се поддържа.
  2. www.projecthindsight.com
    Сайтът на Роберт Шмидт и проекта "Хиндсайт".Шмидт ,който макар и да не е астролог е най-изтъкнатият съвременен експерт в областта на елинистичната астрология.Има впечатляващ списък на преведени книги от старогръцки и латински.За съжаление сайтът се обновява твърде рядко с нова информация.
  3. www.new-library.com/zoller
    Tози сайт изцяло е посветен на средновековната астрология.Авторът Роберт Золер дълги години се е занимавал с превода на капиталния труд на Гвидо Бонати "Liber Astronomiae", като някои от неговите преводи могат да се поръчат от този адрес. Има много статии, информация за курса по средновековна астрология и други интересни неща. Горещо го препоръчвам !